continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Avisbud afløser

Categories: Aldersforskel  |  Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Jeg var en ung fyr på 18 som havde lovet en veninde at tage hendes avisrute, det var kun en gang om ugen så det kunne jeg godt lige klare. Første dag hentede jeg aviserne, der var ikke særlig mange kun 48 som skulle ud, jeg fik adresserne på de huse der skulle ha avis. Efter 1 time var jeg færdig men manglede en avis. Kørte hjem og slappede af, pludselig ringede min telefon og det var den avis ansvarlige om hvem der manglede avis. Jeg kørte derud og så høflig som jeg var bankede for at aflevere og sige undskyld.

Døren gik op og en kvinde på omkring de 35 åbnede, hun havde håndklæde om håret og en lille housecoat på for tror hun lige havde været i bad. Sagde undskyld for jeg ikke havde afleveret avisen men var kun afløser og hun bød mig indenfor, da det var begyndt at små dryppe. Kom ind og sad på hendes sofa, hun satte sig ved siden af mig og spurgte mig ud om min alder. Svarede jeg var 18, kiggede hun meget intens på mig og gav mig elevatorblikket. Hun spurgte om jeg kunne lide hendes udsende for hun havde opdaget jeg kiggede meget på hende. Sagde hun var en af de smukkeste kvinder jeg havde set. Hun smilede og satte sig tættere på mig, tog mig på låret og smilede. Hun havde set mig oppe i byen mange gange og tænkt på at hun godt kunne tænke sig at lære mig at kende.
Hånden kom længere og længere op mod min pik som allerede var lidt halvstiv. Hun sagde jeg godt måtte røre hende og mine hænder kom blidt op og tog lidt på hendes bryster, tog mod til mig og kyssede dem mens tungen legede med hendes stive brystvorter. Hun fik taget min pik frem og sad og spillede min pik mens jeg legede med hendes bryster. Hun skubbede mig væk, tog min hånd og gik ind i hendes soveværelse. Hun sagde jeg skulle stå og vente på hende, hun gik ud på et badeværelse og kom ind 2 minutter efter. Hun havde intet tøj på. En dejlig glat barberet mis og de smukkeste og faste 85D bryster. Hun lagde sig på sengen og sagde kom og slik mig. Kravlede op i sengen til hende, kyssede op af hendes lår og endte mellem hendes ben hvor jeg kunne se hun var våd allerede. Begyndte at bevæge tungen op af hendes glatte fisse og slikkede blidt klitoris. Lod 2 fingre finde vejen ind og de legede pænt derinde.

Hun lå og stønnede højlydt, hun nussede mit hår og pressede hovedet ind mod hendes fisse, slikkede længe og blidt hende mens fingrene kneppede hendes hul. Kiggede op på hende og vi fik øjenkontakt og hun fik mig lagt om på ryggen, revet mine bukser af mig. Hun så min stive pik flagre og hun tog den uden tøven i munden og tog den helt til roden. Hun suttede og lod tungen lege med min pik men hendes hånd legede med mine nosser. Hun kyssede mig op af maven og hviskede at jeg skulle tage hende hårdt bagfra. Hun stillede sig fristende med røven strittende. Kunne ikke holde mig tilbage. Tag og pressede min pik ind i hendes hul og kneppede hende hårdt og godt mens jeg tog hende på hendes bryster, hun skreg af nydelse og skreg hun aldrig havde fået så dejlig en pik.

Blev ved længe men pludselig råbte hun at hun kom og kunne mærke hendes orgasme komme hårdt og hurtigt. Sveden kom frem og følelsen kom hos mig at jeg skulle komme. Sagde jeg skulle komme og hun vente sig og suttede min pik til jeg kom ud over hendes mund og ansigt. Hun slugte alt min sæd og kiggede på mig. Hun sagde hun ville ha mig som elsker. Hun kyssede mig og sagde jeg skulle komme igen senere om aftenen. Fik mit tøj på, fik hendes nummer og vi sad og sms’ede resten af aften indtil jeg besøgte hende igen.